Lajmet E fundit

A Ishte Sali Berisha Mjek Personal Dhe Sherbetor I Enver Hoxhës? Dalin Fotot Qe Do Donte Te Mos Ekzistonin

Sali Berisha përvec karrierës së tij të gjatë si politikan, është edhe një mjek i njohur me një karrierë të nisur që në komunizëm.Gjatë karrierës së tij si politikan, ai është aku zuar se ka qënë mjeku personal kardiolog i diktatorit Enver Hoxha.

Sali Berisha gjatë një deklarate në Kuvend se ka refuzuar të këte qënë doktori personal i Enver Hoxhës.Ish-kryeministri Berisha pranoi se u ka shërbyer të gjithë shqiptarëve si mjek, me përjashtim të ish-diktatorit Enver Hoxha.Mirepo fotot flasin ndryshe, //shtyp hapesiren reklamuese dhe ndiqni pamjet ekskluzive:
SUGJERIME MAHNITËSE PËR JU