Lajmet E fundit

Momenti kur ʋdes Rrahman Morina, pamje që nuk janë transmetuar kurrë më parë (VIDEO)

Rraman Morina ishte figura më kon,trave,rse në fund të viteve të 80-ta dhe në fillim të viteve të 90-ta. Para disa muajve është transmetuar një video e paparë më herët ku shihet Rrahman Morina, që rrë.shqet nga karriga e tij dhe bie poshtë.

Morina ka filluar karrierën e tij si pol!c në Ministrinë e Punëve të Brendshme të Jugosllavisë, dhe pastaj si përfaqësues i Lidhjes Komu, niste të Kosovës.

Ai ka vd,ekur në vitin 1990, në moshën 47 vjeçare, në Prishtinë, gjatë mbledhjes së Partisë Socialiste. Morina ka qenë i martuar me Bratislava “Buba” Morina, avokate serbe, ministre e qeverisë dhe përfaqësuese e refugjatëve nga Serbia./BotaSot
<