Lajmet E fundit

Pr.ekëse, qeni shkon drejt vd.ek.jes përballë ujkut për të shp.ëtuar 10-vjeçarin

Një ngj.arje e pab.esue.shme është shënuar në Rusi ku një qen ka ngo.rd.hur gjatë bet.ejës së tij me një ujk për të shp.ët.uar pronarin e tij 10 vjeçar. Mediat e huaja bëjnë me dije se qeni i racës “Jack Russell’ ka ngo.rd.hur gjatë për.leshjes me uj.kun.

Ndërkohë fëmija, i identifikuar si Yemelyan po luante “kukafshehthi” me motrën e tij në Republikën e Komit në veri të Rusisë. Jack Russell dalloi rre.zikun eks.trem që po i afrohej vogëlushit dhe vrapoi me shpejtësinë e erës për të sfi.duar uj.kun gjigant. Ndërkaq kamerat e sigurisë së shtëpisë së familjes kanë kapur edhe momentin e s.u.lmit.

Nga pamjet e videos shikohet momenti i su.lm.it dhe dëgjohen edhe u.lë.rimat e qenit.