Lajmet E fundit

Stjuardesa pushohet prej punës – çdo sekret të kompanisë e zbulonte në rrjetet sociale

Një stjuardesë u pushua nga puna për zbulimin e sekreteve të kompanisë në videot e saj në TikTok.
Arina Bloom drejton një llogari të suksesshme në TikTok. Ajo ka mbi 241 mbi ndjekës.

Ajo ka ndarë vazhdimisht video me ta në të cilat shfaqet me uniformën e stjuardesës së United Airlines. United Airlines ishte punëdhënësi i saj – deri vonë.
Sepse stjuardesa u pushua nga puna për shkak të videove që shpërndante, shkruan New York Post. Kishte më shumë se 20 video që tregonin Bloom me uniformë.
Por kjo nuk është arsyeja pse ajo u pushua nga puna, por sepse ajo zbuloi sekretet e kompanisë. Ndër të tjera ajo tha se kompania ajrore ku ajo punon nuk i pastron aeroplanët ndërmjet fluturimeve.

https://www.tiktok.com/trending?referer_url=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com%2F&referer_video_id=7043114944346344709&refer=embed

Arsyeja e ndërprerjes së tyre ishte një “ankesë anonime”, siç shpjegoi vetë Bloom në një nga videot e TikTok.

Bloom mendon se dorëheqja e saj është e padrejtë. Kompania e dinte që kur ajo u punësua se operonte një kanal të suksesshëm në TikTok dhe madje komentoi videot e saj, shkruan Bloom.

Në dhjetor, kjo papritur u bë problem. “Edhe pse ndihem fajtor për disa nga përmbajtjet dhe premtoj se nuk do ta bëj më këtë, mendoj se prezantimi im i përgjithshëm ka qenë vazhdimisht pozitiv dhe isha më se e lumtur të tregoja se jam pjesë e kësaj linje ajrore” , kështu Bloom. /Telegrafi/