Lajmet E fundit

Burrat më duan, ngazëllehen, derisa u them sa vjeçe jam!

Shumë burra, veçanërisht ata më të rinjtë, duan të dalin me të, por shpejt heqin dorë kur ajo u tregon se sa vjeçe është
Kjo grua në TikTok shpjegon se si merr shumë vëmendje nga djemtë e etur.

Ajo ka postuar një video të shkurtër ku shpjegon se çfarë po i ndodh dhe cilat janë dilemat e mbi 129 mijë ndjekësve të saj, transmeton Telegrafi.
Në video, ajo thotë se meshkujt shpesh tërhiqen kur zbulojnë se ajo është në të vërtetë 44 vjeçe.

https://www.tiktok.com/@princessaprilxo?referer_url=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com%2F&referer_video_id=7007592733665791238&refer=embed