Lajmet E fundit

Shpejt dhe lehtë – si ta pastroni hekurin e ndryshkur (video)

Një hile e re për pastrim me paracetamol tani është shpërndarë nga mijëra në mediat sociale.

Këshilla e pastrimit ndihmon në vendosjen në funksionin të një hekuri të ndryshkur duke përdorur një paketë paracetamol që kushton pak. Truku është ndarë në TikTok nga një përdoruese me emrin Carrie Pendle, e cila tregon hap pas hapi se si arrin në rezultatin e dëshiruar.Ajo shkroi: “Babai fjalë për fjalë më detyroi të filmoja këtë truk pastrimi për TikTok dhe ai vazhdon të më pyesë nëse është bërë virale akoma, kështu që ja ku jemi”.

Dad literally forced me into filming his “cleaning hack” for “the Tik Tok” and he keeps asking me if he’s gone viral yet so here we are ? #cleaning

https://www.tiktok.com/trending?referer_url=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com%2F&referer_video_id=6815191643776355590&refer=embed