Lajmet E fundit

VIDEO: Ai u fsheh në një shpellë për 25 vjet. Kur panë se çfarë po bënte, mbetën pa fjalë!

Artisti Ra Polet e kaloi dekadën e fundit duke ecur në shpellat e gurëve ranorë në New Mexico çdo ditë dhe duke kaluar kohë brenda.
Për vite me radhë, ai ndërtoi vende të bukura nga shpellat e errëta ku luan drita dhe format. Ra çdo gjë e bënte me dorë, pa ndihmën dhe mekanizimin e askujt. Ai ishte i frymëzuar, mbi të gjitha, nga natyra dhe donte t’i eksploronte plotësisht ato.

Ai bëri dhoma të ndryshme, i lyente për të hyrë në dritë natyrale dhe pikturoi forma dhe struktura të ndryshme në mure.
Shikoni dhe shpërndajeni videon me miqtë

https://rumble.com/vadxst-25-godina-se-krio-u-pecini.html