Lajmet E fundit

(VIDEO) U martua me 5 gra me të cilat ka 24 fëmijë, 3 nga te cilat janë xheloze në mes tyre

Kjo shoqëri shumëplanëshe ka tron.ditur botën me mënyrën e saj të jetesës. Kjo është shumë e zakonshme për simpatizantët e pol.igamisë. Bejdi Bilijamc është një udhërrëfyes popullor që ka pesë gra dhe 24 fëmijë.

Kjo familje prej 30 anëtarësh jeton në dy shtëpi, ku janë dhe kojshië, në mënyrë që çdo grua të ndihet komode dhe të ketë privatësinë e saj. Në vitin 2014, ai hapi dyert e shtëpisë së tij për të gjithë personat që kishin interesim apo ishin kurioz të shifnin nga afër jetesën e tyre. Gratë e tij quhen Polly, Pobin, Pozmapi, Honi dhe Ponda.

Çdo natë Bejdi shkon nga njëra grua te tjetra dhe bëjnë da.shuri, që i bie se çdo grua e ka luksin të fle.jë me të një herë në 5 ditë, por në rast se ka ditëlindjen ajo shpërblehet më një natë të veçantë.

Asgjë nuk është e komplikuar. Duhemi të gjithë, thotë Bped.