Lajmet E fundit

E FUNDIT/ Tërmeti i fr ikshem “shkund” Shqiperine, ja epiqendra dhe magnituda

Tërmeti i fr ikshem “shkund” Shqiperine, ja epiqendra dhe magnituda

Një të rmet i fortë ka g o ditur zonën e Florinas në Greqi ngjitur me Korcen. Ky tërmet është ndjerë edhe në disa qytete të Shqipërisë, si Korça, Saranda, por edhe Tirana.
Sipas EMSC tërmeti ka qenë 5.8 rihter. Thellësia e këtij tërmeti ka qenë 2 km ndërsa ka pasur një ndjeshmëri tepër të madhe.

Sipas EMSC tërmeti ka qenë 5.8 rihter. Thellësia e këtij tërmeti ka qenë 2 km ndërsa ka pasur një ndjeshmëri tepër të madhe.

Vijon…