Lajmet E fundit

Test viziv: Nga po ecën burri në foto, po hyn apo po del nga dera? Pak veta do e gjejnë përgjigjen e saktë

Testet vizive kohët e fundit po bëhen shumë të përhapur dhe të kërkuar, sidomos nëpër rrjetet sociale. Qëllimi i tyre është t’i bëjnë njerëzit të mendojnë me detaje për gjithçka përpara se të përgjigjen, duke e mbajtur kështu mendjen në punë gjatë gjithë kohës. Në testin viziv të këtij materiali, duhet të gjeni nëse personi në foto po hyn, apo po del nga porta. Mendoni se e keni gjetur përgjigjen e saktë? Nuk është aq e thjeshtë!

Ju sugjerojmë të përqendroheni mirë në foto e të mos gënjeheni nga aparenca. Shumë persona e ngatërrojnë përgjigjen, sepse nuk e shohin mirë foton dhe detajet në të. Duhen realisht shumë pak minuta për ta zgjidhur enigmën.

Duket paksa e vështirë ta gjesh përgjigjen e duhur, por mund t’ju themi se nuk është asgjë ashtu siç duket. Përgjigjia e vërtetë është me siguri ndryshe nga ajo që po mendoni. Nëse në pamje të parë duket sikur burri po del nga porta, mund t’ju themi që nuk është kështu. Duhet vetëm të shihni këpucën e këmbës së tij të djathtë për të kuptuar se personi po afrohet drejt nesh.

Pra, këpuca e tij është e drejtuar nga ne, jo në anën e kundërt. A e kishit gjetur përgjigjen e saktë?