Lajmet E fundit

Habit Beniada: Ndërrojini burrat çdo një muaj e bëni qejf, mos u martoni se..

Beniada ka habitur me thirrjen e saj në Big Brother Vip, teksa iu është drejtuar vajzave e grave shqiupitare. Ajo iu ka thënë që të mos martohen shpejt dhe të bëjnë qejf, pasi sipas saj, kur bëhesh me fëmijë, jeta merr fund.

“Këto femrat shqiptare kanë ik, kanë hapë liri, nuk duan t’ia dinë më. Burrë nane, do bëjmë çfarë duam ne.
Do t’i ndërrojnë burrat çdo muaj dhe do bëjmë qejf në Maldive e Dubai. Plasni nga inati ju!

Jetojeni jetën si të doni dhe mos u martoni, mos u martoni që 18 vjeç.
Jetoni jetën se kur të bëheni 30 vjeç me fëmijë s’do të ketë më”, është shprehur Beniada.

https://www.instagram.com/p/CYhU4YOBH0h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c763ff0e-94cf-4d1e-9a87-6827ff73f0ce