Lajmet E fundit

Kjo është arsyeja e pazakontë pse prindërit norvegjezë i lënë fëmijët jashtë në temperatura nën zero

Nuk ka asnjë rregull për të qenë një prind i mirë, por ka me mijëra mënyra për të qenë i tillë. Sigurisht që kryefjala në rritjen e një fëmije është dashuria, më pas çdo prind i beson eksperiencës dhe aftësive të tij në rritjen e tij, saj.

Por, pavarësisht se ju jetoni, apo titullit të stu dimeve e profesionit, çdo prind dëshiron më të mirën për fëmijët. E dini si i rrisin prindërit norvegjezë fëmijët? Ua zbulojmë më poshtë:
Prindërit norvegjezë i lënë fëmijët të flenë përjashtë në temperatura nën zero gradë pasi sipas tyre ajri i ftohtë i bën fëmijët më rezistentë ndaj v irozave apo s ëmundjeve të ndryshme.

Nëse rastësisht ndodheni në ndonjë qytet norvegjez, mos u h- abisni teksa shihni prindërit shijojnë një kafe ose drekë brenda në bar e restorant, ndërkohë që jashtë është një radhë e gjatë me karroca bebesh.