Lajmet E fundit

Balerini eliminohet nga Big Brother , veprimi i Ilirit po bën xhiron e rrjetit(video)

Balerini eliminohet nga Big Brother , veprimi i Ilirit po bën xhiron e rrjetit(video)

e djeshme, banori që la shtëpinë e “Big Brother VIP” ishte Eltioni të cilin e nxorri në nominim Iliri.
Debatet e vazhdueshme me Ilirin kanë bërë që eksperienca e tij të zgjasë shumë pak.

Ndërkohë që ajo që është vënë re pasi Arbana shqiptoi emrin e Eltionit, është fakti se Iliri nuk u ccua fare që ta takonte balerinin, duke qendruar i vetëm në dhomën e ndejtjes, ndërkohë që të tjerët përcollën banorin e eleminuar.
Vetë Eltioni tha se ishte i vetëdijshëm që debati me Ilirin e kishte penalizuar dhe i kishte sjellë edhe eleminimin.

VIDEON E GJENI KETU: https://www.instagram.com/p/CYumcE9hPiI/