Lajmet E fundit

Veprimi i Ilirit po bën xhiron e rrjetit/Ja çfarë bëri pas eleminimit të Eltionin(video)

Elemeinimi I Eltionit nga shtëpia e big brother vip u komentua gjërë e gjatë këtë të shtunë, ndërsa një copëz e vogël e këtij moment po bën xhiron e rrjetit. Bëhet fjalë pikërisht për një veprim të Ilirit. Ndërsa të gjkitjhë banoprët u përshëndetën dhe përcollën Eltionin deri tek dera e shtëpisë Iliri nuk e mori mundimin fare të ngrihej nga divanbi për ta takuar. E pikërisht kjo gjë nuk u ka shpëtuar aspak ndjekësve të përhershëm të reailtyt shoët më të famshëm në Shqipëri.