Lajmet E fundit

“Të refuzojmë dhunën politike”, mesazhi i fortë i Yuri Kim

Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim ka përcjellë një mesazh nga Martin Luther King, Jr. i cili luftoi në SHBA kundër racizmit dhe refuzoi dhunën politike.
Kim shprehet se duhet të vijojë të na frymëzojë trashëgimia e tij.

“Dr. Martin Luther King, Jr nderohet në SHBA dhe në mbarë botën jo vetëm për përpjekjet e tij për drejtësi dhe barazi për të gjithë, por edhe për refuzimin e dhunës politike. Le të vazhdojë të na frymëzojë trashëgimia e tij”, shkruan Kim.
Edhe pse jo në mënyrë të drejtpërdrejtë, Kim e lidh këtë mesazh me protestën e zhvilluar me 8 janar në selinë e PD-së.

https://twitter.com/USAmbAlbania?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1483013791516401664%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazeta-shqip.com%2F%2Faktualitet%2Fte-refuzojme-dhunen-politike-mesazhi-i-forte-i-yuri-kim-i1166855