Lajmet E fundit

“E kam bërë me këto duar ” , prapaskenat e vizitës së Erdogan, Rama i bën dhuratën e veçantë(VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka ndarë në Fcebook një pjesë nga ajo çfarë nuk është parë nga vizita e presidentit turk Rexhep Taip Erdogan në Shqipëri.
Rama i ka dhuruar atij një vepër arti për të cilën thotë se e ka bërë me duar e tij. Erdogan e ka pranuar dhe i ka premtuar se do të vendosë në vendin më të mirë në shtëpi.

Rama: E kam bërë vetë këtë me këto duar. Jam artist serioz unë. Megjithatë siç të thashë në shtëpi duhet të shkojë kjo se e kam parë se zonja e kupton më mirë artin tim.
Erdogan: Do ta vendos në shtëpi, në vendin më të mirë
Rama: Nuk e kemi paketuar se është e rrezikshme por ta marrin ta mbajnë me kujdes./albeu.com

https://www.facebook.com/watch/?v=296678565816833