Lajmet E fundit

Donin të iknin në Angli, qeni u prish ëndërrat pesë shqiptarëve/ E kuptoi që ishin…

Pesë shqiptarë në Holandë të cilët po tentonin të udhëtonin për në Angli janë a r restuar nga po licia. Sipas mediave lokale, shqiptarët u a rres tuan këtë mëngjes në Europort.

Ishte një qen nuhatës ai që nxorri zbuluar shqiptarët e fshehur në një tren. Ndërsa vetëm pak ditë më parë p olicia kishte arr est uar edhe një polak i cili po shoqëronte një grua dhe një fëmijë për të ikur për në Angli.