Lajmet E fundit

18 vite më parë, del video kur kryetarja e Gjykatës së Elbasanit sfilonte me bikini në “Miss Shqipëria”

Korridori i Gjykatës së Elbasanit ngjason me pasarelat e modës, vetëm se në skenë është kryetarja e këtij institucioni, Enkeleda Kapedani.
Drejtuesja e Gjykatës së një prej qarqeve më problematike në vend sa i përket krimit kujdeset që gjatë detyrës së saj të realizojë edhe video për rrjetin social “Tik Tok”.Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Por modelimi, nuk është një anë e panjohur për Enkeleda Kapedanin, pasi ajo ka marrë pjesë në “Miss Shqipëria” rreth 18 vite më parë dhe ka fituar çmimin “Miss Spektakli”.Dhe duket se rritja në shkallët e drejtësisë nuk i ka shuar pasionet e saj për famën, tanimë në rrjetet sociale.
Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Pasi u shpall më e bukura e Shqipërisë në vitin 2003, ajo vendosi të studionte për drejtësi, shoqëruar më pas me studimet në Shkollën e Magjistraturës me profil gjyqtar.

Pas përfundimit të stazhit, gjyqtarja nisi punë dhe në vitin 2015 ajo u dekretua nga Presidenti Bujar Nishani si gjyqtare pranë Gjykatës së Elbasanit, ku vazhdon edhe aktualisht, por tanimë si drejtuese e këtij institucioni.