Lajmet E fundit

Çfarë mendoni për këtë/ Duhet bashkim ekonomik. Tash mund të ishim 30 milionë shqiptarë (Video)

“-Sa më parë, sa më shpejtë e mos me prit fare, mos me prit por me ja nis punës për një bashkim ek.onomik mes Kosovës dhe Shqipnisë!
Kuptoni, kuptoni njëherë e mirë, kuptoni një herë dhe këndshëm dhe bukur se kjo punë nuk po pret fare, nuk po pret sepse jemi të vonuar koxha shumë!

Bashkim në aspektin kulturor, bashkim në edukim familjar, bashkim në mentaIitet mes Kosovës dhe Shqipnisë, duhen projekte të përbashkëta!

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=335014567793539