Lajmet E fundit

Vetëm 5 për qind e njerëzve në botë e shohin djalin e pestë në foto

Shumica e njerëzve pëlqejnë të sprovohen në punën e detektivit, kështu që ata shqyrtojnë dhe vëzhgojnë me kujdes secilën pjesë të ilustrimit të bashkëngjitur
Për disa, kjo është vetëm një test përqendrimi, ose ata e kalojnë kohën e lirë në atë mënyrë, transmeton Telegrafi.
Në çdo rast, pothuajse të gjithë adhurojnë fshehtësinë dhe enigmat dhe besojmë se kjo do t’ju pëlqejë veçanërisht.

Domethënë, në pamje të parë në ilustrim janë vetëm katër djem, por njëri prej tyre është fshehur.
Vetëm pesë për qind e njerëzve në botë mund të dallojnë djalin e pestë, ndaj sigurohuni që të jeni në mesin e tyre.
Pas pak kohësh do të mendoni se është e pamundur të gjeni djalin e pestë, por jepini kohë vetes.
E gjetët?

Për një ndihmë të vogël, do të zbulojmë se djali i pestë është në këndin e sipërm të djathtë të ilustrimit.