Lajmet E fundit

Frrok Çupi: Pse i kërkojmë PD-së që të fitojë/ Ajo është e pamundur, nuk fiton dot sepse kurrë nuk ka fituar

Analisti Frrok Çupi ka iro.nίzuar thellë PD-në dhe lίderίn e saj Lulzim Basha, por dhe Sali Berishën përsa kohë u kthye në retrospektivë.
Ai tha se ne (populli) nuk duhet t’i kërkojmë PD-së që të fitojë me patjetër, pasi nuk është se më herët ka pasur histori të suksesshme fitoreje.

Të njejtën gjë tha dhe Mark Marku në disa shënime të tija në Facebook, por ai nuk harronte të përmendte 1992, ndërsa Çupi e “harroi” fitoren e thellë të PD në vitin 1992, pas fitores po në rezultate të thella të Par.tίsë Kom.υniste në 1991.

Frrok Çupi: Pse i kërkojmë PD-së fitoren ne? Pse i kërkojmë diçka të pamundur? Sikur PD ka fituar gjithnjë, jo. PD nuk i ka fituar kurrë ƶgje.dhjet, kurrë nuk ka dalë fo.rcë e parë. Çfarë i kërkojmë PD ne? Që të fitojë patjetër? Ata të PD dhe mίl.ίtαntët e saj kanë të drejtë, por ne këtu pse i kërkojmë kështu në qiell të pastër që të fitojë? Nuk fiton dot. Është pα.rti pa karakter, sidomos me këtë lίd.er. Të gjitha part.ίtë kanë një fund. Një fillim, një rrugëtim dhe një fund.