Lajmet E fundit

Shoferët Fishkëllenin Dhe Rrotulluan Kamionin E Parkuar Përpara Shenjës Së Ndalimit, Por Një Adoleshent Ndaloi Dhe Ngriu Mbi Atë Që Pa Brenda.

Shumica e shoferëve të rinj janë shumë të zellshëm kur bëhet fjalë për të kërcyer në makinë dhe ngarje. Shpejtësia, devijimi dhe muzika me zë të lartë po bëhen diçka si një mënyrë për të inicuar në atë shoqëri shoferësh kur bëhet fjalë për shoferë të rinj amerikanë.

Falë Zotit, një shofer 16-vjeçar nuk përshtatej me imazhin e zakonshëm të shoferit dhe ndaloi për të ndihmuar një të huaj kur shoferët e tjerë ishin shumë të zënë për të vënë re se diçka nuk shkonte.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

16-vjeçari Max Greenwood ishte duke vozitur me makinën e tij, kur vuri re një shofer të parkuar para tabelës “stop”, i cili dukej se kishte probleme. Maksi shikoi përreth dhe kuptoi se shoferët e tjerë ishin të acaruar sepse u ishte bllokuar rruga dhe ata nuk ishin në dijeni të faktit që shoferi kishte nevojë për ndihmë.Në vend që ta anashkalonte atë makinë si të gjithë shoferët e tjerë, Max i tha KREM News se ai u hodh nga makina e tij dhe nxitoi për të ndihmuar burrin. “Disa njerëz luajtën dhe disa njerëz e rrethuan sepse ishin të
frustruar sepse ai ndaloi.

Reagimi i shpejtë i Maksit frymëzoi dy gra të tjera që vrapuan drejt makinës së ndaluar për të ndihmuar. Në fillim ata nuk e dinin se çfarë nuk shkonte me të, por më pas shoferi mblodhi forcat e mjaftueshme për të thënë se pse ndaloi në mes të rrugës. Adoleshenti trim ndau përvojën e tij atë ditë me lajmet CREAM.“Ai i tha gruas së tij se mendonte se i kishte rënë sheqeri në gjak. Gjendja e tij filloi të përkeqësohej. “Një nga gratë i dha Coca Cola për të rritur sheqerin në gjak, por vura re që nuk më ndihmoi dhe thirra një ambulancë”.

Më pak minuta mbërriti ndihma dhe burri u dërgua në spital. I pari në vendngjarje vuri re menjëherë se po vuante nga një goditje në tru dhe se kishte nevojë për ambulancë! Kur u pyet pse ai ndaloi së ndihmuari, Max i dha KREM News një shpjegim të thjeshtë:

“Ai është një person. “Nëse do të isha në situatën e tij, do të doja që dikush të më ndihmonte – ndalova sepse gjithmonë përpiqem t’i ndihmoj njerëzit që kanë ngecur në rrugë.” Nëna e Maksit e rriti atë si një person të butë dhe të kujdesshëm, dhe ndihma për të ndihmuar fatkeqin është pjesë e këtij roli.Keni një fëmijë po aq fisnik? Ne kemi nevojë për më shumë adoleshentë si Max në këtë botë.