Lajmet E fundit

“Do Jem Shërbëtorja Dhe SkI Iavja Jote, Do Të Lëpij…”, Vajza Nga Tirana Tregon Mesazhet Që Merr Nga…

“Do jem shër bëtorja dhe skIIavja jote, do të lëpij…”, Vajza nga Tirana tregon mesazhet që merr nga…

Do jem shërbëtorja dhe skI Iavja jote, do të lëpij…”, Vajza nga Tirana tregon mesazhet që merr nga…DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Vajza e cila eshte etiketuar gjithmone si femra s.eksi, Erida Baxha, e cila e ka quajtur veten ‘Ligjërisht bionde’, ka zbuluar mesazhet erot ike që merr në inbox nga femrat, transmeton gazeta ditore..…ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…