Lajmet E fundit

Doli sot nga liqeni për vrap dhe për të pirë një kafe, ajo që pa aty po sho.ko.n tërë Shqipërinë

Doli sot nga liqeni për vrap dhe për të pirë një kafe, ajo që pa aty po sho.ko.n tërë Shqipërinë
Keto imazhe po bejne xhiron e rrjetit! Madje shume njerez jane tm erruar prej tyre. Raportohet se në Liqenin Artificial të Tiranës, janë parë dhjetra gjarpërinj të cilët kanë dalë në sipërfaqe.

Ne keto kushte këshillohet që të gjithë qytetarët që preferojnë të kalojnë kohë nga Liqeni i Tiranës, të tregohen të kujdesshëm.