Lajmet E fundit

DOSJA Azem Hajdari: Si Dhe Pse U Lirua Jaho Salihi, I Dë.Nuari Me Bu.Rg Pë.Rjetë Për Vr.Asj.En E Azem Hajdarit, Zbulohet Ç’ka Ndodhur!

Jaho Mulosmani, i njohur gjithashtu edhe si Jaho Salihi ka dalë nga b.urgu! I dën.uari me burg pë.rjetë për vr.asj.en e deputetit
të Partisë Demokratike, Azem Hajdari, është sjellë në Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Teresa” për të bërë një sk.aner.

Gjendja e tij shëndetësore është rë.nduar në b.urg dhe është nxjerrë nga institucioni ku po kryen dë.ni.min për trajtim më të specializuar në QSUT, por nuk dihet ende se nga çfarë vuan ish-zyrtari i Policisë së Shtetit.
Për vr.as.jen e liderit historik të PD-së është d.ën.uar me bu.rgim të përj.etshëm vetëm Jaho Mulosmani, ndërsa vëllezërit Izet dhe Ismet Haxhia, përkatësisht me 25 dhe 20 vite he.qje li.rie.

Impl.ikimi i tij ishte vetëm udhëtimi në një prej mjeteve me Fatmir Haklajn, nga Tropoja në Tiranë. Ndërkohë, për Izet Haxhinë, në vendimin final të gjykatës thuhej se ai është personi që nxori në p.ritë Azem Hajdarin. Ai i është d.orëz.uar autor.iteteve pas shumë viteve në ar.rati dhe është në pritje të rig.jykimit.

Vetë Mulosmani nuk e ka pranuar kurrë impl.ikimin në vr.asj.en e deputetit, duke rrëfyer se ai ka qenë vetëm shoferi i mjetit dhe se ishte vetëm Fatmir Haklaj, ai që që.lloi mbi Hajdarin, duke e lënë të vd.ekur në vend.
Pas ng.jarjes, lideri i Partisë Demokratike Sali Berisha ak.uzoi me emër si autor të kri.mit pikërisht Jaho (Sali) Mulosmanin, ndërsa në asnjë moment nuk e përmendte me emër Fatmir Haklajn, i cili nuk u pra.ngos kurrë për kr.im.in e kry.er