Lajmet E fundit

Heqin rripat e pantallonave për të rra.hur njeri-tjetrin. Vëllezërve ju del si.tuata nga kon.trolli (Video)

Të ftuar në seancën e ndërmjetësimit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare kanë qenë dy vëllezër të cilët prej kohësh janë në kon.fli.kte me njëri-tjetrin dhe nuk flasin.
Eduardi ka marrë kredi në vitin 2008 për vëllain e tij Gramozin, i cili kishte një biznes të gjësë së gjallë.

Për arsye të shumta, kjo kre.di nuk është paguar akoma.
Tani Eduardi i kërkon vëllai të tij Gramozit që të paguajë paratë e kre.disë sepse banka po e shq.etës.on atë dhe se mund t’ia marrë të gjitha pronat që ka.Të dy vëllezërit hoqën rripat e pantallonave për të gju ajt.ur njëri-tjetrin. Edhe fjalori i tyre de.gra.doi dhe dy vëllezërit u ofe.nduan me fjalë ba.nale.

Eni Çobani: Ja të tilla janë de.batet të cilat degj.enerojnë më pas në të tilla rea.gime që nuk janë normale, as etike kërkoj ndjesë për këtë situatë të përk.eqës.uar.EDielaShqiptare nga ArditGjebrea prej vitit 2008 në TvKlan, programi më po.pull.or në të gjitha familjet shqiptare çdo të dielë. Një program i cili përfshin një fashë orari ma.rato.në, prej 6 orësh transmetim.