Lajmet E fundit

Nëse mund t’ia qëlloni se cila nga mollat s’është reale jeni gjeni!

Ëmbëlsirat mund të vijnë në të gjitha format dhe madhësitë. Ben Cullen e fitoi titullin e “mbretit të ëmbëlsirave” duke bërë modelet më të guximshme dhe ekstreme të tortave që duken në forma të ndryshme.
Nuk ka një objekt në këtë botë që ai nuk mund ta rikrijojë në formë torte – një këpucë, një gjoks pule dhe madje edhe një telefon.

Nuk ka asnjë kufizim për imagjinatën dhe aftësinë e Benit, shkruan bright side.
Nëse akoma nuk besoni, përpiquni të mendoni se cila nga frutat në foton e mëposhtme nuk është reale.
A mund t’ia qëlloni për 8 sekonda se cila nga mollat s’është reale?

Nëse nuk e gjetët, rezultatin e keni më poshtë.