Lajmet E fundit

Surprizë e pakëndshme/ I konsideroni miq, por këto 3 shenja të zodiakut do ju kthjenë shpinën

Miqtë janë për të na mbështetur, por edhe për të ndarë me ta të gjitha ato momente dhe suksese të bukura. Prandaj na trishton veçanërisht kur na “kthejnë shpinën”.
Sipas interpretimit të astrologëve, në periudhën e ardhshme ka një probabilitet të lartë që ndjekësit e këtyre tri shenjave të zodiakut të përjetojnë një surprizë të pakëndshme – miqtë e tyre do të tregojnë “fytyrën e vërtetë” pas një kohe të gjatë.
Dashi

Personi që keni besuar së shpejti mund t’ju zhgënjejë. E gjeni dot kush është? Nëse keni dikë në mendje, ndoshta keni të drejtë.
Binjakë
Mos harroni nëse i keni borxh dikujt në të kaluarën apo nuk e keni mbajtur fjalën tuaj. Ti e tradhtove besimin e atij personi, pas së cilës asaj iu desh shumë kohë që të ndihej sërish e sigurt pranë jush. Ndërkohë, ju u afruat dhe mendonit se gjërat e shëmtuara ishin tani pas jush. Në fakt, ai person nuk ju ka falur kurrë. Ajo thjesht nuk i intereson më miqësia juaj.
Shigjetari

Ju e keni besuar një person që, në shikim të parë, mund të arrihet në përfundimin se do t’ju kthejë shpinën kur keni më shumë nevojë për të. Edhe nëse jeni bërë të vetëdijshëm për atë rrezik, ju bëni sikur nuk e besoni. Është koha për të pranuar realitetin.