Lajmet E fundit

Tre shpikje shqiptare, por shumë të rrezikshme para 100 viteve

Tre shpikje shqiptare, praktike por të rrezikshme, në vitet 1919-20
1.Tren” me kuaj që rrëshqet mbi shinat e dekovilit të braktisur nga austriakët në rrugën Durrës-Tiranë.

2. Urë mbi Shkumbin e periudhës osmane, por e përshtatur me një platformë druri dhe parmakë për transportin e motorizuar të ushtrive të huaja gjatë Luftës së Parë Botërore.


3.Karuzel prej druri në Elbasan. Në foto janë infermieret dhe një oficer i Kryqit të Kuq Amerikan për të parë lodrën e çuditshme prej druri.