Lajmet E fundit

Cila është përgjigjia e saktë e këtij ushtrimi a, b apo c?

Studimet kanë treguar se enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tuaj. Ata mprehin mendimin tuaj, forcojnë kujtesën tuaj dhe rritin në përgjithësi IQ tuaj.
Ata janë si një stërvitje CrossFit për çështjen tuaj gri, për ta mbajtur atë të mprehtë dhe aktive. Gjëegjëzat mund të duken të thjeshta, por mos i nënvlerësoni ato – ato mund t’ju sfidojnë.

Ne ju kemi përgatitur një test të vogël që do ju bëjë të vrisni trurin dhe nëse nuk arrini ta gjeni, përgjigjen e gjeni më poshtë.
Përgjigjia e saktë është b) 12.