Lajmet E fundit

Cili nga këta dy duhet të shpallet Politikani i Vitit 2021? Rama apo Basha ?!

Sondazh i bere online keto dite është frymëzuar nga shum komentues në portalin tonë. Komentet e juaja do të shpallin politikanin i cili ka më shumë vota, pra ai do zgjedhet politikan i vitit për 2021.
Cili nga këta e meriton titullin POLITIKAN I VITIT 2021?

Shpreh mendimin tënd duke e hap reklamen e mëposhtme dhe hapet sondazhi ose vazhdo në komente direkt e në facebook