Lajmet E fundit

Këshillimi Kombëtar, Rama: Mbi 200 mijë qytetarë e kanë

Deri më tani janë 216 291 qytetarë që e kanë kthyer të plotësuar pyetësorin e Këshillimit Kombëtar.
Kryeministri Edi Rama ka ndarë shifrën në rrjetet sociale duke deklaruar se ata që nuk e kanë dhënë ende opinionin e tyre mund të klikojnë linkun ose përmes postës nëse zarfi ka mbërritur në shtëpinë e tyre.

Statusi-216,291 qytetarë e kanë kthyer të plotësuar pyetësorin e 𝐊𝐄̈𝐒𝐇𝐈𝐋𝐋𝐈𝐌𝐈𝐓 𝐊𝐎𝐌𝐁𝐄̈𝐓𝐀𝐑
𝐅𝐀𝐋𝐄𝐌𝐈𝐍𝐃𝐄𝐑𝐈𝐓

Kush nuk e ka dhënë ende opinionin e vet mund ta japë në linkun www.keshillimikombetar.al dhe përmes postës, nëse tashmë zarfi me pyetësorin i ka mbërritur në shtëpi – shpërndarja vazhdon.