Lajmet E fundit

Foto në 1 shekull/ Kur romanca mes burrave ishte e ndaluar

U janë dashur 20 vjet që autorët Hugh Nini dhe Neal Treadwell të koleksionojnë 2700 fotografi të vjetra, përmes ankandeve online apo arkivave familjare.
Fotot e shkrepura në vitet 1850-1950 dokumentojnë romancën mes burrave, në një kohë kur diçka e tillë ishte e paligjshme.
Teksa po përpilonin librin për festimin e Muajit të Historisë LGBTQ në SH.B.A., Hugh dhe Neal vunë re diçka thuajse identike te secila prej tyre.

“Dashuria e tyre është kaq shprehëse”, deklarojnë ata, citon TCH.