Lajmet E fundit

Nusja Rr.Ihet Keq Me Vjehrrën, Por Shikoni Reagimin E Djalit (VIDEO)

Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete. Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy r.ivale të ash.pra e shpeshherë me kaca.fytje të mëdha. Siç shihet në këtë video kacafytja në kuzhinë ka kaluar edhe kufijtë ku nusja e ka ka.pur për flokësh vjehrrën.

Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete. Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy r.ivale të ash.pra e shpeshherë me kaca.fytje të mëdha. Siç shihet në këtë video kacafytja në kuzhinë ka kaluar edhe kufijtë ku nusja e ka ka.pur për flokësh vjehrrën. Shiko me poshte videon: