Lajmet E fundit

Tradhtoi bashkëshorten por ajo e …!!! Kisha një takim të frikshëm, rrëfehet Ilir Shaqiri

Balerini Ilir Shaqiri, ka folur me banoren tjetër të shtëpisë së ‘Big Brother Vip’, Monikën, në lidhje me tradhtinë ndaj bashkëshortes së tij.
“Vëllai i Madh” u ka dhënë një mundësi që secili banor të shkruajë një letër për më të dashurin e tyre apo ndonjë familjari, Iliri ka shprehur se këtë letër e meriton bashkëshortja.Sipas tij momenti më i frikshëm është kur ka menduar se e ka humbur atë.

“Disa mendime që kam pasur, disa dyshime, disa shpresa. Sepse unë sot e kësaj dite kam realisht imazhin e saj këtu kur e kam takuar me 15 tetor. Ka qenë i frikshëm për mua. I frikshëm! Nuk dija edhe çfarë të thoja. Mendova se e humba menjëherë“, u shpreh Iliri

Balerini është shprehur edhe më përpara, në fillim të edicionit të “Big Brother VIP”, në lidhje me tradhtinë ndaj bashkëshortes dhe që ajo e kishte falur.