Lajmet E fundit

Zbulim i shumëpritur për kombin tonë: Perla e panjohur shqiptare e Mesdheut, që me shekuj ishte fshehur nën baltë (Video)

Është e vështirë të rrugëtosh në Shqipëri e të mos përballesh me monumente të shumta historike.
Historia fsheh vetveten dhe pastaj del në sipërfaqe. Ky është rasti i Kamenicës që për shumë kohë ishte i mb.uluar nga dheu e bimësia. Një pjesë e saj ka dalë në dritë duke treguar një histori të jashtëzakonshme të një qendre mesjetare për shumëkënd të panjohur.

Çfarë e bën kaq të veçantë? Pse konsiderohet si perla e panjohur shqiptare e Mesdheut? Çfarë thonë arkeologët?
Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.