Lajmet E fundit

BUKUROSHJA NGA DIBRA: SI U MARTOVA ME ZE.ZA.KUN, Ç’MË THANË PRlNDËRIT, QË S’MUND T’IA HARROJË

Jam puro dibrane dhe familje ime që nga viti 1980 u vendos në SHBA në Nju Jork. Unë u linda në shtetin e lirisë dhe mundësive. Jetën e fëmijërisë e kalova me përplotë momente të bukura dhe dëshira të plotësuara nga familja ime.

Mbarova shkollimin fillor dhe të mesëm, e kënaqur si një vajzë e moshës së re, dhe duke qenë nxënëse e shkëlqyer u regjistrova në kolegj, në degën e biznesit. // shty,pe reklam,en dhe shiko video.n