Lajmet E fundit

Mbeteni pafjalë se çfarë tha Ergodani: O Shqipëtar ju e dini shumë mirë se …

Erdogan është pyetur nga nje gazetar rreth shqipërisë dhe greqisë Erdogan tha se Turqia do të jetë afër Shqiprisë dhe nuk do të lejoj një situat të re Shqiptarët kan hu mbur gjithnjë nga Evropa.

Historia e shqiptarëve e turqëve është ma nipuluar se ne jemi vëllezër mes vete thotë Erdogan. Erdogan është pyetur nga nje gazetar rreth shqipërisë dhe greqisë Erdogan tha se Turqia do të jetë afër Shqiprisë dhe nuk do të lejoj një situat të re Shqiptarët kan hu mbur gjithnjë nga Evropa.
// Hap mar.keti.ngun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive