Lajmet E fundit

CryptoPunk më i shtrenjtë sapo është shitur për….>>

Sipas raportimeve të mediave të huaja, një CryptoPunks NFT është shitur për një rekord 8,000 Etherum (afërsisht 23.7 milionë dollarë amerikanë).
Dhe siç vlerësohet, e verifikuar nga CryptoPunks Bot Twitter, shitja e CryptoPunk #5822 shërben si blerja më e madhe e CryptoPunks NFT në histori, përcjell Telegrafi.

NFT u ble nga Deepak Thapliyal, drejtor ekzekutiv i Chain, i cili quhet Deepak.eth në blockchain Ethereum.

https://twitter.com/hashtag/cryptopunks?src=hashtag_click