Lajmet E fundit

Njeriu që flet ngadalë ia bën ‘nervat’ gazetarit, dhe e detyron …

Bill Boggs është i famshëm me emisionin e tij.
Në vitin 2016, ai ftoi në emision presidentin e grupit të njerëzve që flasin ngadalë, në mënyrë që të informonte më shumë publikun për atë grup dhe aktivitetet e tyre, shkruan lajmi.net
Por jo çdo gjë ecë mbarë.

Sapo presidenti fillon të flasë, Bill Boggs nisë të nervozohet. Vazhdimisht tenton që të mbyllë më shpejt fjalitë duke ia paraprirë me ndonjë fjalë, mirëpo kur e sheh që fare nuk po ia qëllon dhe folësi vetëm sa po zgjatet në bisedë, e mbyll emisionin me dhimbje koke.
Shikoni më poshtë