Lajmet E fundit

Temë e ngrohtë në “Shihemi në Gjyq”, Ardit Gjebrea: Po ti e bën për ta bërë?

Në rubrikën “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare ka ardhur një çift nga Vlora të cilët prej 5 vitesh, nuk mundin të lindin një fëmijë. Ata kanë bërë vizita nëpër doktorët më të mirë dhe i thonë se jeni të rregull, por stresi mund të jetë i vetmi fajtor. Pranvera e ka ftuar në këtë sallë ndërmjetësimi bashkëshortin e saj Edmondin dhe i kërkon që të heqë streset që ka, që të bëjnë një fëmijë sa më parë sepse po i ikën mosha. Edmondi ka probleme me ish-gruan e parë që nuk ja lejon të shohë djalin e tij dhe ai e përjeton këtë situatë me shumë stres.Eni Çobani: Kjo është një temë delikate dhe e nxehtë.

Ardit Gjebrea: Po pra, nuk e bëjmë dot pyetjen ashtu siç duam.

Edmondi: Këto janë gjërat e Zotit, çfarë të bëj unë?

Eni Çobani: Sigurisht që janë të Zotit, por janë edhe të robit, edhe te tuat.

Ardit Gjebrea: Ti atë që ke për të bërë e bën?
Edmondi: Po s’bëhet llaf zoti Ardit.

Pranvera: Mua nuk më mungon asgjë nga Edmondi, më mungon vetëm familja. Dua të jemi si të gjitha familjet e tjera. Ai duhet të jetë më i qetë, t’i zgjidhë ato halle dhe probleme që ka me djalin avash avash dhe të mendojë edhe për mua që dua të bëhem nënë.

Edmondi: Që kur e dëgjoi nga doktorët se është punë stresi, Pranvera thotë që ky është faji jot dhe pikë. Tani Pranvera e do me buton.