Lajmet E fundit

Foto të rralla të refugjatëve shqiptarë në Selanik në 1913

Një ndër udhëtarët që ka vizituar Ballkanin e fillimit të viteve 1900 dhe e cili e ka pasqyruar atë përmes lentës fotografike për sytë e botës, ka qenë padyshim francezi Albert Kahn. Në koleksionin e tij të gjerë ai përfshin dhe fotografi të refugjatëve shqiptarë nga Srtumica në Kampin e Selanikut në 1913./Lexo.com.al/e.c.