Lajmet E fundit

Skenderbeu he.ro kombëtar, por ai pati nënën serbe -dhe shumë nga familja e tij u martuan me serb-e-ma.laz.ez(video)

Skenderbeu he.ro kombëtar, por ai pati nënën serbe -dhe shumë nga familja e tij u martuan me serb-e-ma.laz.ez(video)

Padyshim se Skenderbeu apo Gjergj Kastrioti është he.r.oi ynë kombëtarë më i madhi ndonjëherë dhe as që diskutohet patr.iot.izmi i tij për lirinë dhe shtetëformimit të shtetit të Shqipërisë.
Mirëpo deri më tani nuk besoj që keni ndëgjuar disa fa.kte interesante mes lidhjes së tij me serbët dhe malaz.ez.ët.

A e dini se SKENDERBEU është HE.RO kombatarë, por e gjithë familja ishte martuar me serbë dhe mal.aze.zë.
Babai i Skenderbeut i dhuroi dy fshatra Manastirit serb Hil.andar dhe në po të njejtin manastirë serb u va.rr.os edhe djali Reposhi. Ndiqeni videon në vazhdim me disa informata më të pakuptimta që nuk i keni ditur deri më sot: