Lajmet E fundit

Ja si ta zbuloni se kush e kontrollon profilin tuaj në ‘Facebook’ (Video)

Të gjithë jeni kuriozë të dini se kush nga miqtë tuaj në “Facebook”, e sheh më shumë profilin tuaj.
Ndaj ekziston një metodë shumë e thjeshtë për ta zbuluar.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Mjafton të shkoni te profili juaj, të klikoni me butonin e djathtë të mouse-it dhe të zgjidhni opsionin “View page source”. Pastaj shtypni Ctrl+F.
Më pas në kutizën që do dalë në të djathtë lart, shkruani “InitialChatFriendsList”.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Do t’ju dalin disa numra që mund t’iu duken të pakuptimtë. Kopjoni një prej tyre, pa shtesën në fund që mund të jetë (-1) ose (-2), dhe rikthehuni në profilin tuaj që ta bëni “Paste” në krye, pas adresës www.facebook.com/

https://www.youtube.com/results?search_query=kush+e+kontrollon+facebookin+tuaj