Lajmet E fundit

Guri i qytetit të Përmetit … Ai kap 42 metra lartësi dhe…

Guri i qytetit të Përmetit … Ai kap 42 metra lartësi dhe…

Guri i qytetit të Përmetit është një formacion i shquar shkëmbor që ndodhet brenda qytetit. Ai kap 42 metra lartësi dhe sipërfaqja e sipërme ka një sipërfaqe prej 650 metrash katrorë. Vendi arkeologjik në majën e Gurit të qytetit mund të datojë deri në shekullin e 4-të.