Lajmet E fundit

Zbulohet loti në syrin e Ismail Qemalit në fotografinë e famshme

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave ka zbuluar një element shumë interesant në një fotografi të njohur të Ismail Qemalit.

“E keni parë Ismail Qemalin kuqezi? – nxit kureshtarët, Arkiva. – Vetëm një vit më parë zbuluam lotin në syrin e Ismail Qemalit në këtë fotografi të famshme të tij. Tanimë, e shohim edhe me ngjyra.Kjo fotografi ruhet në fototekë dhe m ngjyra u përpunua nga Sektori i Promovimit dhe Komunikimit.