Lajmet E fundit

Putin para mediave Jep Lajmin E Fr Ikshëm Kam Urdhëruar…

Ru sia ka vënë në gatishmëri forcat e saj të paranda limit bër thamor.
Sipas Presidentin Vladimir Putin, forca bë rthamore ru se është gatishmëri të lartë.

“Unë urdhëroj ministrin e mbr ojtjes dhe shefin e shtabit të përgjithshëm të forcave të armatosura ruse që të vendosin forcat parandaluese të u shtrisë ruse në një mënyrë të veçantë shërbimi lu ftarak,” tha Putin në një fjalim televiziv.

Masa vjen pas një valë san ksionesh mbi pus htimin e Ukrainës nga Rusia që duket se do të gjy mtojë ekonominë ruse.