Lajmet E fundit

A e vizitoj Sali Berisha ndonjëhere Enver Hoxhën. Ja si përgjigjet Berisha

Në një intervistë për gazetarin Blendi Fevziun në emisionin “Opinion”, Sali Berisha ka de.klaruar se më ka.rrierën e tij profesionale, kurrë nuk e ka vizituar Enver Hoxhën dhe asnjëherë familja e tij nuk e ka kërkuar atë si mjek për të vizituar Hoxhën. Berisha tregoi se e kishte pasur of.ertën për të qenë mjek i Klinikës Special por nuk ka dashur ta pranojë.
Pjesë nga intervista:

Blendi Fevziu: A keni vizituar ju udhëheqës të lartë të Partisë së Punës së Shqipërisë në atë kohë?
Sali Berisha: Është e vërtetë që unë kam vizituar anëtarë të Byrosë Politike, disa, Hysni Kapon, Haki Toskën. Por s’kam qënë kurrë mjek i Klinikës Speciale, nuk kam pranuar kurrë të ndërroj borderon.

Blendi Fevziu: E ke patur si of.ertë?Sali Berisha: E kam patur sigurisht si ofertë, por nuk e kam pranua?
Blendi Fevziu: Pse nuk donit të shkonit si mjek në Klinikën Speciale?

Sali Berisha: Unë isha i pa, sionuar pas të së.mur ëve dhe kërkimve e shkencore. Faktikisht mjekët aty ishin shoqërues. Por unë nuk kam pësuar asgje nga ky re.fuzim. Dhe e fundit kjo, unë nuk kam vizituar kurrë Enver Hoxhën, dhe kurrë familja Hoxha s’më ka ftuar ndonjëherë të vizitoj Enver Hoxhën.