Lajmet E fundit

(video)Dibrani thirrje Putinit të bëj kujdes: Rri mirë, mbaje b*thën, se i hypi kalit dhe për 24 orë më ke aty

Lufta Rusi-Ukrainë është kryefjala e botës në këto momente, sepse i gjithë njerëzimi është me sy e veshë nga të rejat e fundit që përcjell ai front.

Kërcënimi i një lufte të tretë botërore ka bërë që njerzit të ngrejnë hipotezat sesi do e përballonin një luftë në vendin e tyre ose të hamendësojnë negociatat që do të bënin me Putinin.

Së fundmi, një video nga një qytetar dibran është bërë virale në Tiktok. Ai ka disa fjalë për Presidentin rus dhe sipas tij, ky i fundit, duhet të matet mirë nëse mendon të hapë ndonjë luftë në Shqipëri.

“Putinit i shkoj atje unë. I hipi kalit, për 24 orë shkoj atje. I bëj thirrje Putinit, rri mirë, mbaj b*thën se me mua del humbur”, shprehet ai në video.