Lajmet E fundit

(video)Shfaqen pamjet e lu.ftës në Ukrainë midis Moskës një Grupi i hak.erëve ka arritur të depërtojë tek…

Grupi i ha.kerëve ndërkombëtarë, Ano.nymous, ka arritur të depërtojë tek qindra transmetues rusë dhe u ka shfaqur sot gjatë ditës pamje të gjendjes së lu.ftës në Ukrainë.

Kolektivi i ha.kerave Ano.nymous sot ka hakuar shërbimet ruse të transmetimit Wink dhe Ivi dhe kanalet televizive drejtpërdrejt Russia 24, Channel One, Moscow 24 për të transmetuar pamjet e lu.ftës nga Ukraina.

Rusia u ka shpallur lu.ftë mediave të lira dhe transmetimi i lajmeve të lu.ftës ka qenë jashtëzakonisht i vështirë në Rusi ose propagandues. Rusia ka kaluar një ligj që ndalon lajmet e “rreme” dhe kështu shumë media kanë mbyllur selitë e tyre.

Mirëpo sot qytetarët rusë panë për së afërmi pamjet nga lu.fta.